13 september, 2018

Basiscursus hardlopen

“Hardlopen, nooit gedacht dat het iets voor mij zou zijn!”

Op dinsdag 2 oktober starten Henk Mengers en Denise van der Donk met een basiscursus “Hardlopen voor beginners”. Onder leiding van deze gediplomeerd trainers van Loopgroep Zandloper wordt er gedurende 10 weken aandacht besteed aan de juiste (hard)looptechniek zoals ademhaling, lichaamshouding, blessurepreventie, schoeisel en uiteraard plezier en ontspanning!

Trainingen vinden wekelijks op dinsdag plaats van 19.30 – 20.30 uur, vanuit Sociaal CultureelCentrum Den Diek te Lichtenvoorde, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. De kosten voor de cursus van 10 trainingen bedragen €40,-. Persoonlijke aandacht is belangrijk. Omdat we kiezen voor een overzichtelijke groepsgrootte, is een snelle opgave aan te raden. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.

Neem voor meer informatie en/of aanmelding geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze site of telefonisch: 06-13035818.

Wijziging: We starten op dinsdag 16 oktober met deze basiscursus. Bij de huidige aanmeldingen is gebleken dat een aantal deelnemers nog op vakantie zijn/gaan in de week van 2-9 oktober. Het is wel zo prettig dat iedereen bij de eerste 2 trainingen aanwezig kan zijn. De laatste trainingsavond van deze cursus zal dan zijn op dinsdag 18 december.

Op 15 augustus j.l. werden we geïnterviewd door radio Gelre FM over dit onderwerp. Luister hier naar het gesprek!