29 augustus, 2015

Voedingsadvies

Voedingsadvies 

Een goede gezondheid start bij voldoende aandacht voor jouw lichaam. Gezond, gevarieerd en regelmatig eten vormt hierbij de basis. Door geregeld te bewegen bouw je een betere conditie op en word je sterker, het lichaam raakt in vorm. Met een gezonde en gestructureerde levensstijl beschik je over meer energie en zit je lekkerder in je vel!

WERKWIJZE EN MOGELIJKHEDEN

Een dieet helpt je wellicht om (tijdelijk) gewicht te verliezen maar op lange termijn is dit vaak niet de oplossing. Ik wil jou op weg helpen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Om dat te kunnen bereiken kijken wij samen (volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad) kritisch naar jouw huidige eet- en beweegpatroon. We gaan op zoek naar patronen die we gemakkelijk en structureel kunnen doorbreken. Ik bezoek je aan huis, om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huidige eet- en leefpatroon. Je hoeft niet speciaal de deur uit voor een afspraak. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR 

Ik kan het aan!  is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en daardoor wordt het voeding- en beweegadvies geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullend pakket van een aantal zorgverzekeraars. Meer informatie kun je vinden op  www.gewichtsconsulenten.nl 

Intakegesprek €57,- (Duur: 60 – 75 minuten)

  • Vaststellen persoonlijk doel en vervolgtraject bepalen.
  • Afname voeding- en beweeganamnese.
  • Meting van lengte,  gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, Basal Metadolic Rate (BMR), spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet, middelomtrek, botmassa en bloeddrukmeting. Inclusief foldermateriaal waarmee je direct aan de slag kunt.
  • Online-begeleiding per mail of What’s app bij vragen, onduidelijkheden of als stok achter de deur tot aan het volgende consult.

Vervolg weegconsult €57,- (Duur: 60 minuten)

  • Vervolgconsulten vinden na de intake om de 3 weken plaats, afhankelijk van je ontwikkeling.
  • Meting van lengte, gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, BMR, spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet, middelomtrek, botmassa en bloeddrukmeting.
  • Ontvangen van persoonlijk eet- en beweegschema + continue bijstelling. Wat gaat goed en wat kan beter rondom jouw voeding en beweging?
  • Online-begeleiding per mail of What’s app bij vragen, onduidelijkheden of als stok achter de deur tot aan het volgende consult.
  • Gemiddeld is het aantal vervolgconsulten 4-5 keer, inclusief evaluatie.

Berekening tarief vanaf 1 oktober 2018 is exclusief Btw 21%.

De reiskostenvergoeding bedraagt €0,19 per km, exclusief Btw 21%.