5 juli, 2015

Wie ben ik

Rust, reinheid en regelmaat. Dit zijn in mijn ogen de drie belangrijkste pijlers voor een gezonde leefstijl. Een uitgebalanceerd en evenwichtig leefpatroon is van groot belang. Sinds enkele jaren ben ik hier zelf heel bewust mee bezig en ik voel mij helemaal in balans. De combinatie van gezonde voeding, beweging en voldoende slaap geven mij de energie die ik nodig heb. Mijn doel is om mensen op weg te helpen naar een prettige en gezonde manier van leven.

Mijn naam is Denise van der Donk, 35 jaar en samen met mijn man Rob woonachtig in Groenlo. Nadat ik de HBO-opleiding Personeel en Arbeid heb afgerond, ben ik in de gehandicaptenzorg terecht gekomen. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent, voor mij een mooie aanleiding om te starten met mijn eigen bedrijf: Ik Kan het aan, Persoonlijk Leefstijladvies!, dat is aangesloten bij de Beroepsgroep Gewichtsconsulenten Nederland. Deze carrièreswitch geeft mij enorm veel voldoening.

Regelmatig volg ik bijscholen om mijzelf te blijven ontwikkelen op het gebied van voeding en vitaliteit. Hieronder vind je een overzicht van afgeronde cursussen en opleidingen.
Voeding, stemming & emotie
– Slanker door slapen
– Functional Training Specialist
– Sport & Voeding en Kind & Voeding.

Mijn kracht ligt in het verder kijken dan het (huidige) eet- en beweegpatroon. Door eigen ervaring, veel enthousiasme, een luisterend oor en empathisch vermogen wil ik mensen ondersteunen op weg naar een gezondere leefstijl en meer vitaliteit. Hierbij behoort ook het opzetten en het verzorgen van zwem- en triathlonclinics. Ik wil mensen letterlijk in beweging krijgen.

Op deze website vind je alles over mijn werkwijze. Bekijk welke mogelijkheden ik bied, zowel individueel als in groepsverband. Ik ga graag de samenwerking aan!