Van erkend gewichtsconsulent naar clubmanager…

Maak kennis met Anytime Fitness Groenlo

Vanaf 1 september a.s. ga ik aan de slag als clubmanager bij Anytime Fitness Groenlo. Een prachtige kans, die ik graag met beide handen aangrijp. Voor gemiddeld 24 uur per week zal ik daar werkzaam zijn.

AANBOD CLUB
Naast mij zijn ook John en Saskia Kolthoff, een ervaren instructeur/personal trainer en fysiotherapeut werkzaam binnen deze club. Met dit team verwachten wij onze deuren in september te openen aan de Schrijnwerker te Groenlo, waarbij we 24 uur per dag toegankelijk zijn. We bieden cardiotraining, uitgebreide krachttraining (Hammer Strenght), (virtuele) groepslessen, spinning en een ruime trainingsruimte voor Small Group lessen zoals circuittraining, BBB en ook bokslessen gericht op conditieverbetering.

De gezondheid van mensen, maar ook het sociale aspect is erg belangrijk, want we willen dat gasten zich thuis voelen bij ons. Laagdrempelig en iedereen is bij ons van harte welkom. Persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding, ondersteuning door innovatieve technieken en apparatuur maakt Anytime Fitness tot zo’n succesvol concept.

IK KAN HET AAN!
Mijn werkzaamheden als gewichtsconsulent gaan uiteraard gewoon door! Op afspraak aan huis en vanuit deze nieuwe locatie. Onder de vlag van Ik kan het aan! zijn afspraken vanaf september alleen nog mogelijk op de woensdag en zaterdagmiddag.
VIP – WEEKEND
Van 5 t/m 7 juli vindt er bij het pand aan de Schrijnwerker een speciaal VIP-weekend plaats waarin mensen zich alvast kunnen inschrijven. Inschrijvers krijgen dan een preview van de club en een levenslange korting op het lidmaatschap. Dit lidmaatschap geldt voor alle 4000 clubs wereldwijd en onze leden kunnen overal sporten met hun eigen sleutel.

Tot ziens bij Anytime Fitness Groenlo!

Sportieve groet,

Denise