Voedingsadvies 

Een goede gezondheid start bij voldoende aandacht voor jouw lichaam. Gezond, gevarieerd en regelmatig eten vormt hierbij de basis. Door geregeld te bewegen bouw je een betere conditie op en word je sterker, het lichaam raakt in vorm. Met een gezonde en gestructureerde levensstijl beschik je over meer energie en zit je lekkerder in je vel!

WERKWIJZE EN MOGELIJKHEDEN

Een dieet helpt je wellicht om (tijdelijk) gewicht te verliezen maar op lange termijn is dit vaak niet de oplossing. Ik wil jou op weg helpen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Om dat te kunnen bereiken kijken wij samen (volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad) kritisch naar jouw huidige eet- en beweegpatroon. We gaan op zoek naar patronen die we gemakkelijk en structureel kunnen doorbreken. Ik bezoek je aan huis, om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huidige eet- en leefpatroon. Je hoeft niet speciaal de deur uit voor een afspraak.

 

Intakegesprek €57,- (Duur: 60 – 75 minuten)

 • Afname voeding- en beweeganamnese
 • Meting van lengte, gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, Basal Metabolic Rate (BMR), spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet, middelomtrek, botmassa en bloeddrukmeting.
 • Inclusief foldermateriaal waarmee je direct aan de slag kunt.
 • Online begeleiding per mail of What’s app bij vragen, onduidelijkheden of als stok achter de deur tot aan het volgende consult.
 • Vaststellen persoonlijk doel en vervolgtraject bepalen.
 • Na afloop van het consult ontvang je de besproken tips/adviezen in een uitgebreid verslag per mail.

 

Vervolg weegconsult €43,- (Duur: 45 minuten)

 • Vervolgconsulten vinden na de intake om de 3 weken plaats, afhankelijk van je ontwikkeling.
 • Meting van lengte, gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, BMR, spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet, middelomtrek, botmassa en bloeddrukmeting.
 • Continue bijstelling; Wat gaat goed en wat kan beter rondom jouw voeding en beweging?
 • Online-begeleiding per mail of What’s app bij vragen, onduidelijkheden of als stok achter de deur tot aan het volgende consult.
 • Na afloop van het consult ontvang je de besproken tips/adviezen in een uitgebreid verslag per mail.

 

Berekening tarief vanaf 1 april 2019 is exclusief Btw 21%. De reiskostenvergoeding bedraagt €0,19 per km, exclusief Btw 21%.


NIEUW: Het “Vragenhalfuurtje”

Ben jij al een tijdje bezig met afvallen, aankomen of hard aan het werk om je fitheid te bevorderen? En ben je op zoek naar een tijdelijke sparringspartner waarmee je kunt bespreken of je op de goede weg zit?

Misschien verloopt het afvallen niet zoals jij graag zou willen en doe je er voor jouw gevoel alles aan. Of is er sprake van maag/darmklachten tijdens het sporten, en/of zoek je praktische tips op het gebied van variatie gezonde voeding of helderheid over (juiste) productkeuzes. Het zijn slechts een paar voorbeelden van brandende vragen die je tijdens deze 30 minuten aan mij kunt stellen. Ik ben er voor jou!

Tevens kun je jezelf even wegen en meten.

Locatie: Ik kan het aan!

Keuze tijdstip:

 • Dinsdagochtend van: 10.30 – 11.00 uur of 11.15 -11.45 uur
 • Vrijdagmiddag van: 14.00 – 14.30 uur of 15.00 – 15.30 uur

 

Kosten: €27,50 (incl. Btw 21%)

Betaling vindt plaats op factuurbasis achteraf. Contante betaling is ook mogelijk.


Voedingssuppletie

Voor hoogwaardige voedingssupplementen beveel ik Vitakruid van harte bij je aan.

Vitakruid ziet gezondheid als je grootste goed. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid en gebruiksgemak centraal staan.

Deze producten kunt je bij Vitakruid bestellen of bij mij.