Voedingsadvies 

Een goede gezondheid start bij voldoende aandacht voor jouw lichaam. Gezond, gevarieerd en regelmatig eten vormt hierbij de basis. Door geregeld te bewegen bouw je een betere conditie op en word je sterker, het lichaam raakt in vorm. Met een gezonde en gestructureerde levensstijl beschik je over meer energie, zit je lekkerder in je vel en werkt het preventief tegen lichamelijk en psychisch ongemak.

WERKWIJZE EN MOGELIJKHEDEN

Een dieet helpt je wellicht om (tijdelijk) gewicht te verliezen maar op lange termijn is dit vaak niet de oplossing. Ik wil jou op weg helpen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Om dat te kunnen bereiken kijken wij samen kritisch naar jouw huidige eet- en beweegpatroon. Dit kan vanuit diverse invalshoeken, zowel volgens de Richtlijnen van de Gezondheidsraad of via orthomoleculaire wijze; Het Paleo-dieet.

We gaan op zoek naar patronen die we gemakkelijk en structureel kunnen doorbreken. Ik bezoek je aan huis, om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huidige eet- en leefpatroon. Je hoeft niet speciaal de deur uit voor een afspraak.

 

Intakegesprek €57,- (Duur: 60 – 75 minuten)

  • Afname uitgebreide voeding- en beweeganamnese
  • Meting van lengte, gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, Basal Metabolic Rate (BMR), spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet, middelomtrek, botmassa en bloeddrukmeting
  • Vaststellen persoonlijk doel en vervolgtraject bepalen
  • Inclusief uitwerken persoonlijk schema voedingsadvies
  • Online begeleiding per mail of What’s app bij vragen, onduidelijkheden of als stok achter de deur tot aan het volgende consult.

 

Vervolg weegconsult €43,- (Duur: 45 minuten)

  • Vervolgconsulten vinden na de intake om de 2 weken plaats, afhankelijk van je ontwikkeling
  • Meting van lengte, gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, BMR, spiermassa, daadwerkelijke leeftijd, visceraal vet, middelomtrek, botmassa en bloeddrukmeting
  • Continue bijstelling; Wat gaat goed en wat kan beter rondom jouw planning, slaap, voeding en beweging?
  • Inclusief uitwerken persoonlijk schema voedingsadvies
  • Online-begeleiding per mail of What’s app bij vragen, onduidelijkheden of als stok achter de deur tot aan het volgende consult.

 

Berekening tarief vanaf 1 juni 2019 is inclusief Btw 21%. De reiskostenvergoeding bedraagt €0,19 per km, exclusief Btw 21%.


Voedingssuppletie

Voor hoogwaardige voedingssupplementen beveel ik Vitakruid van harte bij je aan.

Vitakruid ziet gezondheid als je grootste goed. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid en gebruiksgemak centraal staan.

Deze producten kun je bij Vitakruid bestellen of bij mij.